Kreavak 2018

M. van Ommen Trading-Zwolle staat samen met Manuscript voor het 2e jaar op de Kreavak in Houten. Op zondag 16 en maandag 17 september kunt u onze volledig vernieuwde beursstand bezoeken en verschillende demonstraties bijwonen.

Nieuwsgierig? Kom langs voor een demonstratie!

Manuscript
Manuscript Pen Company is een Engels familiebedrijf, in 1989 opgericht, en stamt uit de fameuze Leonardt nibs fabriek uit 1856. Ze zijn een van de overgebleven fabrikanten, wereldwijd, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van vulpennen en kalligrafiepennen.

Het assortiment: (moderne) kalligrafie(sets), handlettering, styluscript voor tablet, CalliCreative markers, wax & sealing, cadeauverpakkingen.

Kort samengevat: een zeer compleet assortiment, voor beginner, ervaren hobbyist en professional.

Kreavak

De NajaarsVakbeurs Kreavak is de vakbeurs in hobbymaterialen, naaimachines, sieraden, borduurmachines, kunst en hobbyverf, mode-stoffen, fournituren, quiltstoffen, breiwol, computer-programma’s, borduren, poppen, Scrapbooken, kunstenaars benodigdheden en nog veel meer. Op de vakbeurs Kreavak is een groot assortiment aan producten vertegenwoordigd. Als retailer hoeft u dus nog maar één beurs te bezoeken om de nieuwste producten te zien en contacten te onderhouden met uw leveranciers.

De NajaarsVakbeurs KreavaK zal gelijk gehouden worden met de Art & Paper Xperience en Fabrics & More op 16 en 17 september 2018. Het Adres is: Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten (Utrecht).