Kreavak 2019

M. van Ommen Trading-Zwolle staat voor het 3e jaar op de Kreavak in Houten.

Deze editie presenteren wij niet alleen de producten van Manuscript en Peter Bausch maar ook van Folia en Colibri Balmar.

Op zondag 15 en maandag 16 september kunt u onze volledig vernieuwde beursstand bezoeken en verschillende demonstraties bijwonen.

Nieuwsgierig? Kom langs voor een demonstratie en laat u informeren over ons brede assortiment.

Folia

Folia, Max Bringmann, een Duits familiebedrijf heeft een enorm aanbod op knutselgebied. Als hoofdartikel oneindig veel papier, tegenwoordig ook fantastische kwalitatieve en innovatieve knutselpakketten, geschikt voor jong, oud, groot en klein. Veiligheid en duurzaamheid zijn belangrijke kernwaarden, vandaar de kwaliteits- en duurzaamheidscertificaten.

Peter Bausch

De Duitse firma Peter Bausch viert dit jaar zijn 100 jarig bestaan. Specialist in hobby artikelen, met name houten gereedschapskisten en elektrisch knutselgereedschap. Hier mag ook de populaire houtbrander niet ontbreken. Nu in een fantastische nieuwe uitgave met bijzondere verpakking.

Manuscript

Manuscript Pen Company, een familiebedrijf uit Engeland en afstammend van de fameuze Leonardt nibs fabriek, is ook weer vertegenwoordigd. Dit bedrijf heeft kort samengevat een zeer compleet kalligrafie- en schrijfassortiment, voor beginner, ervaren hobbyist en professional.

Colibri Balmar

Colibri Balmar, een Italiaans familiebedrijf, gespecialiseerd in tekenkoffers in alle soorten, maten, opdrukken en uitvoeringen. Kernwaarden zijn kwaliteit, duurzaamheid, uitstraling en voor iedereen een passend design.

Mis het niet, kom langs!

Praktische info

Locatie:

Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten (Utrecht)
Gratis Parkeren

OPENINGSUREN:

zondag 15 september | Openingstijden: 10.00 – 17.00 uur
maandag 16 september | Openingstijden: 10.00 – 17.00 uur