Of je nu een pen op papier zet of een veer in de inkt doopt, wij hebben een kalligrafiepen voor elke gelegenheid.

Ben je op zoek naar de meest ideale pen om je eigen huwelijksuitnodigingen te maken? Of wil je een fantastisch kunstwerk maken waar je nog jaren plezier van hebt en zoek je hier de juiste pen voor?

Het maakt niet uit wat je wil maken, als het met kalligrafie te maken heeft dan hebben wij de producten daarvoor.

Vulpen collectie

Een traditionele en prachtige manier van creëren

Een traditionele en mooie manier van creëren. Ons assortiment van vulpensets is geschikt voor iedereen, van beginner tot ervaren kalligraaf. De penpunten zijn met grote zorgvuldigheid en voor de hoogste standaard gemaakt in Engeland, om de perfecte schrijfbeleving te bieden.

Curve collectie

De Curve collectie

Een pen die past bij je stijl, zonder te bezuinigen op inhoud. De Manuscript Curve collectie is een innovatie voor 2018 in wit, oranje, blauw en groen. Daarnaast is deze pen verkrijgbaar in een uitgebreidere set met drie verschillende penpunten, zodat deze geschikt is voor verschillende schrijfstijlen.
Kalligrafie compendium set

Vulpensets

Manuscript’s complete vulpensets bevatten alles wat je nodig hebt om te beginnen met kalligrafie! Met een assortiment van een beginners set tot een deluxe kalligrafie set met allerlei verschillende kroontjespennen voor alle stijlen, is er genoeg keus. Bovendien zijn alle kroontjespennen deskundig gemaakt in Engeland.
Schrijf en waszegel cadeau set

Kalligrafie cadeausets

Niets is zo speciaal als een cadeau wat deskundig is gemaakt door Manuscript Pen Company. Zorg dat de speciale mensen in je leven hun creatieve reis goed kunnen beginnen met de grote selectie aan kalligrafie cadeausets in alle verschillende stijlen.

ML1856

Britse ambacht met een eigentijds ontwerp

In de 19e eeuw werd D. Leonardt & Co. benoemd tot penmaker voor de koning van Italië, Spanje en Portugal. Het zeldzame handelsmerk is een kroon en is altijd in de familie gebleven. Nu 5 generaties later laat het een glimp zien van Manuscript’s bijzondere geschiedenis in het maken van pennen.

De Manuscript 1856 pen (ML1856) combineert deze generaties van Britse ambacht met een eigentijds ontwerp. Dit biedt gegarandeerde kwaliteit met een luxe uitstraling en is de perfecte keuze voor hedendaagse schrijfkunst.

  • Italiaanse hars voor een uniek design
  • Lichtgewicht voor comfortabel schrijven
  • Vloeiende schrijfervaring
  • Naadloze schroef sluiting

De ML1856 vulpen is een prachtig cadeau in een luxe verpakking.

Pen modellen

Op zoek naar een vulpen? Dan ben je hier aan het juiste adres

Op zoek naar een vulpen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Manuscript heeft een serie van verschillende pen designs die ervoor zorgen dat je niet meer wil stoppen met schrijven.

Kroontjespennen

De klassieke manier van schrijven

De klassieke manier van schrijven, Manuscript heeft de perfecte selectie van kroontjespen puntenkroontjespennen?. Perfect gecombineerd met inkt om je collectie schrijfwaren compleet te maken.

Kroontjespennen set met inkt

Moderne kalligrafie

Door expertise van verschillende generaties te combineren in ontwerpen van innovatieve kalligrafie pennen, zijn de moderne kalligrafie kroontjespennen ideaal om prachtig schrijfwerk te leveren. Bovendien zijn de deskundig gecreëerde moderne kalligrafie instructies beschreven door de bekende kalligraaf Artsynibs.
Leonardt Kroontjespennen set

Kroontjespen sets

Er zijn niet twee kalligrafen hetzelfde, dus waarom zouden kalligrafie cadeausets hetzelfde zijn? We hebben kroontjespenhouders in alle kleuren om je eigen stijl uit te drukken. Daarnaast is er een serie klassiek ontworpen cadeausets, altijd een perfecte keus.
Kroontjespennen

Kroontjespennen

Deskundig gemaakt met het beste staal, midden in Engeland. Manuscript heeft bijna twee eeuwen ervaring in het maken van kroontjespennen in allerlei designs. Of je nu een expert bent in Italic of een expert in Oblique, we hebben een kroontjespen die bij je past.

Inkt en accessoires

Elke goede kalligrafie pen heeft een kalligrafie accessoire nodig

Elke goede kalligrafie pen heeft een kalligrafie accessoire nodig. We hebben een ongeëvenaarde selectie om je collectie compleet te maken!

Catalogus

Bekijk het hele assortiment van Manuscript

Manuscript combineert al sinds lange tijd erfgoed met moderne designs, ook voor 2021 betekent dit verdere vernieuwing. Dit geldt voor nieuwe producten, maar ook voor oude producten die worden gerestyled en gemoderniseerd. De Lionheart collectie wordt bijvoorbeeld uitgebreid en de kalligrafiesets zoals de masterclass en de beginners set zijn gemoderniseerd. Daarnaast is de collectie kalligrafie- en handletteringsets uitgebreid, om iedereen zo veel mogelijk aan het schrijven te houden. Uiteraard blijft Manuscript’s aanbod een veelvoud aan vulpennen, kroontjespennen en creatieve markers.

Manuscript vulpenpunt classic
Kroontjespen kalligrafie
Shimmerinkt en verschillende kroontjespennen