Of je nu een pen of een potlood op het papier zet, onze serie van innovatieve handlettering sets zijn ideaal voor elk creatief project. Of je nu een kunstenaar, kalligraaf, letteringexpert, illustrator bent, of juist lekker creatief bezig wil zijn, Manuscript’s cadeausets zullen je werk onderscheidend maken?

Callicreative markers

Klaar om je eigen stempel erop te drukken?

Klaar om je eigen stempel erop te drukken? Misschien niet letterlijk, daar hebben we een andere serie producten voor, maar je komt ook een eind met de innovatieve Callicreative markers. Creëer lettering en kalligrafie-achtige designs in gedurfde en felle kleuren met markerstiften zoals je nog nooit hebt gedaan!

Callicreative italic markers

Italic markers

Het traditonele met het innovatieve combinerend, vereeuwig je kunstwerken met de selectie markers die verkrijgbaar zijn in verschillende breedtes. Links-, rechts- of tweehandig? Niks aan de hand, deze markers zijn perfect voor jou.
Callicreative italic marker blauw

Callicreative markers

Een spectrum aan kleuren voor elke stijl. Fijne of brede punt, we hebben ze in elke kleur. Laat je kalligrafie glinsteren en stralen met een selectie italic markers in metallic kleuren, deze markers zijn goud waard!
Callicreative flexi markers

Callicreative flexi markers

Laat je eigen signatuur achter met deze Callicreative Flexi Markers, de flexibiliteit van een brushstift gecombineerd met de precisie van een italic marker punt. Flexibele creativiteit om je stijl in elk design te verwerken.
Callicreative italic marker wit

Witte markers

Simpel maar effectief. Breng zwart weer tot leven, de Callicreative witte markers zorgen voor een hoog contrast.

Duotips

Artistiekelingen opgelet

Artistiekelingen opgelet. Of het nu handletteren, bullet journalen of gewoon creatief bezig zijn is wat je doet, de prijswinnende Callicreative Duotips hebben onbegrensde mogelijkheden. Vraag ons alleen niet met welke kleur te beginnen!

Schrijfwaren

Voor een prachtig gedisciplineerd handschrift

Voor een prachtig gedisciplineerd handschrift kan je beginnen met mooie letters tekenen op kleine stukjes papier tot grote kunstwerken. Manuscript’s collectie van schrijfwaren hebben beide stijl en essentie om je aan het schrijven te houden.

Vulpen met inktwisser

Dagelijks schrijven

Wie houdt er nu niet van schrijfwaren? We hebben een super selectie voor schrijfwaren verslaafden. We houden je aan het schrijven, de hele dag, elke dag!
Manuscript Clarity pen groen

Clarity

Nieuw voor 2018 is de Manuscript Clarity collectie. Het perfecte middel voor dagelijks schrijven thuis, op het werk of op school. Met een Iridium penpunt en een stevige grip ben je er zeker van dat je er elke keer weer goed mee kan schrijven.
Creative kalligrafie set met 5 penpunten

Beginners kalligrafie

Nieuw in de kalligrafie? Kijk dan naar onze kalligrafiesets voor beginners, zodat je snel kan starten. Elke set bevat een stap-voor-stap flyer, dat maakt kalligrafie een stuk gemakkelijker!

Handlettering cadeausets

Of je nu een pen of een potlood op het papier zet

Of je nu een pen of een potlood op het papier zet, onze serie van innovatieve handlettering sets zijn ideaal voor elk creatief project. Of je nu een kunstenaar, kalligraaf, letteringexpert, illustrator bent, of juist lekker creatief bezig wilt zijn, Manuscript’s cadeausets zullen je werk onderscheidend maken?

Catalogus

Bekijk het hele assortiment van Manuscript

Manuscript combineert al sinds lange tijd erfgoed met moderne designs, ook voor 2021 betekent dit verdere vernieuwing. Dit geldt voor nieuwe producten, maar ook voor oude producten die worden gerestyled en gemoderniseerd. De Lionheart collectie wordt bijvoorbeeld uitgebreid en de kalligrafiesets zoals de masterclass en de beginners set zijn gemoderniseerd. Daarnaast is de collectie kalligrafie- en handletteringsets uitgebreid, om iedereen zo veel mogelijk aan het schrijven te houden. Uiteraard blijft Manuscript’s aanbod een veelvoud aan vulpennen, kroontjespennen en creatieve markers.

Handlettering duotip markers the art of writing
Handlettering duotip markers
Callicreative italic markers